Online Marketing

Wij kunnen u helpen om uw producten online onder de aandacht te brengen bij de door u gewenste doelgroepen.

Hierbij bieden wij u:

  • Ontwikkeling van uw webshop of website;
  • Content creatie;
  • Zoekmachine optimalisatie (SEO);
  • Adverteren op Google en sociale media (SEA);
  • Beheer van Social Media accounts;
  • E-mail marketing en nieuwsbrieven.
  • Affiliate marketing;

Stel u wilt een nieuw(e) product of dienst lanceren. Hiervoor bent u op zoek naar mogelijkheden om dit voor een online publiek onder de aandacht te brengen. Helaas is het niet zo, dat wanneer u uw product of dienst online zet, dat er automatisch bezoeker op uw website komen en uw producten of diensten afnemen.

Denova B.V. kan u op de u op verschillende manieren helpen om uw product te lanceren en onder de aandacht te brengen.

Ontwikkeling van uw webshop of website

Ten eerste heeft u natuurlijk een website nodig. Heeft u deze al, dan kunnen we direct beginnen met het maken van een content-strategie? Heeft u nog geen website, dan kunnen we u advies geven over het inrichten van uw website én helpen bij het ontwikkelen hiervan.

Content creatie

Bent u ooit op een website komen waar niets op stond? Waarschijnlijk niet. Om bezoekers naar uw website te trekken, zult u content op uw website moeten zetten.

Dit kunnen bijvoorbeeld productbeschrijvingen zijn, informatie over uw diensten, video’s uitleg geeft over uw producten en diensten, nieuwsberichten waarmee u uw bezoekers op de hoogte houdt van de nieuwste ontwikkelingen of andere manieren waarmee u inspeelt op de behoefte van uw potentiële klanten.

Denova kan u advies geven over het soort content wat het beste bij uw onderneming past én wij kunnen helpen om deze content te creëren.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Content maken is één ding, zorgen dat er bezoekers op die content afkomen is iets anders. Toch is het de moeite waard om hier energie in te steken. Als u veel moeite doet om uw product of dienst online te zetten en hier veel goede content om heen maakt, is het praktisch waardeloos als niemand dit leest.

Wij kunnen samen met u kijken naar zoekwoorden waarop u gevonden wil worden en deze zoekwoorden implementeren in uw content-strategie. Zodat u niet alleen bezoekers trekt, maar dat deze bezoekers ook relevant zijn voor uw website.

Adverteren op Google en sociale media (SEA)

SEO is een lange termijn strategie. Met de juiste strategie, zoekwoorden en doorzettingsvermogen kunt u op de lange termijn ontzettend veel winst behalen. Maar het is helaas niet zo dat wanneer u vandaag goede content maakt én de goede zoekwoorden gebruikt, dat u morgen met uw website bovenaan in Google staat. Hier gaat een tijd overheen. Bovendien heeft u waarschijnlijk te maken met concurrentie die wellicht ook een goede content-strategie heeft.

Om uw product of dienst direct en snel onder de aandacht te brengen kunt u er voor kiezen om bijvoorbeeld te adverteren op Facebook en Google. Voor sommige bedrijven werkt Facebook beter, voor sommige Google, of het werkt beide, of beide niet.

Wij kunnen u helpen met het opzetten van uw advertentiecampagnes en testen welk advertentieplatform het beste aansluit op uw bedrijf.

Beheer van Social Media accounts

Om uw producten of diensten nog beter onder de aandacht te brengen, kan het verstandig zijn om diverse social media accounts aan te maken en te onderhouden. Met Social media kunt u snel een grote groep volgers opbouwen en dagelijks nieuws, video’s, afbeeldingen en andere content met deze volgers delen.

En niet alleen dat. Op de meeste Social Media platformen kunt u ook adverteren, zoals Facebook.

Denova kan u helpen bij het maken van een Social Media strategie. We kijken onder andere naar welk sociaal netwerk het beste bij uw bedrijf past en welke berichten u kunt plaatsen. Ook houden we natuurlijk rekening met het eventueel adverteren op deze platformen.

E-mail marketing en nieuwsbrieven

Wij vinden het zonde als er een bezoeker op uw website komt, waar u veel moeite voor heeft gedaan, en dat deze bezoeker vervolgens nooit meer terug komt, zonder actie te ondernemen. Daarom is het belangrijk om een email lijst met (potentiële) klanten te gaan opbouwen.

Niet iedereen wil direct uw producten kopen of gebruik maken van uw diensten. Maar misschien in de toekomst wel. En als u het email adres heeft van een bezoeker, kunt u later gemakkelijk nog eens contact opnemen om uw producten en diensten aan te bieden.

Ook kunt u contact opnemen met bestaande klanten om te zien of ze eventueel bereid zijn om vaker uw producten of diensten te bestellen.

Wij helpen u om dit op te zetten, zodat u kunt gaan bouwen aan een goede email lijst.

Affiliate Marketing

Dit is wellicht een begrip wat u nog niet kent. Bij affiliate marketing komt het er op neer dat u andere bedrijven uw producten laat promoten, in ruil voor een commissie per verkocht product.

Het mooie hiervan is dat het bijna geheel automatisch is.

Als u meer wilt weten over wat wij voor u kunnen doen m.b.t. affiliate marketing of een van de andere bovengenoemde diensten, twijfelt u dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen en te kijken op welke manieren we kunnen samenwerken.

 

Neem contact met ons op