Preferentie-alert

Met de preferentie-alert krijgt u inzicht in de maximale hoogte van de prijs per product en per zorgverzekeraar om voor vergoeding in aanmerking te komen.

Maandelijks worden de producten van de abonneehouder gecontroleerd op het “algemene” en het individuele preferentiebeleid van de zorgverzekeraars. Bij uw producten worden de prijzen vermeld die per zorgverzekeraar minimaal zouden moeten gelden om als preferent aangewezen te kunnen worden. Dit overzicht wordt u per e-mail gestuurd.

Uw producten worden hierbij vergeleken met gelijksoortige producten van andere aanbieders waarbij rekening wordt gehouden met de verschillende beleidsuitgangspunten per zorgverzekeraar (maximale bandbreedte). De analyse wordt gedaan op basis van de zogenaamde taxe-prijzen en niet de onder couvert aangegeven prijzen.

Wilt u meer informatie over het ontvangen van Alerts? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt nu de eerste twee maanden gratis onze Alerts testen om te zien wat het voor uw onderneming kan doen:

 

Neem contact met ons op